1 år sen..
Andra dagen i skolan då! Har gått hur bra som helst, lärt känna nästan alla i klassen! Kanonbra människor verkligen! :) Slutade vid kvart i 3 så ingen överdriven lång dag...:) Drog ner på stan med Amanda som höll på att köra ihjäl oss med cykeln...bra jobbat bruden! ;) dock lyckades hon inte men det var inte långt ifrån! Gick runt på stan och kollade efter skrivböcker till skolan! Amanda hittade vad hon skulle ha men jag sket i de och stack till mormor en stund och sen fick jag pengar till skolböcker o de tackar jag ju inte nej till :) Så nu har jag pennor, sudd,skrivböcker och stift! kanoners! :) Och nu har jag ätit donken och Ben&Jerry's otroligt nyttigt alltså....x)
Och i dag tillägnar jag även en tanke till den finaste varelsen som någonsin funnits...i dag var det ett år sen du försvann pojken och jag saknar dig fortfarande...på kvällarna när du kröp upp försiktigt i sängen och la dig tätt in till och somnade och snarkade så man kunde blii tokiiiig! Och när vi var ute och gick och du sprang i väg och jag ropade på dig, du kom tillbaka och stannade en meter framför mig och jag gick mot dig och retades och sprang i väg! Skrattade så jag fick kramper!! Åhh saknar verkligen dig pojken!....:( och du kmr alltid ha en plats i mitt hjärta. <3
Älskade poojk! Att förlora dig var det värsta jag varit med om...har
aldrig gråtit så mkt för ngn...<3

Första skoldagen, CHECK! ;)

Jajjemen! Som ni ser första skoldagen avklarad! och det gick kanon! Jättebra mentorer och klass! Redan lärt känna ngr av tjejorna, supersköna och mysiga! :) Satt mest i ett klassrum och snackade och sen fick vi våra skåp! Och sen lunch och världen är liten när man väl kommer igång att snacka om saker o ting ;) Sen slutade vi kl 12, så nu har jag varit nere på stan en runda och kollat runt lite grann :) Och kom hem nyss och då smsar kusinen att han vill äta på donken, så får väl dra ner till stan o äta lite med han! ;)
Här kommer en bild på dagens outfit!
Vet inte varför jag såg så sur ut :o aja!
Tunika: Gina tricot
Jeans: H&M
Korsörhänge: Me-design
Earcuff: Me-design
Ha en bra dag allihopa, det ska jag ha! ;)

Rättså bra dag! :)

Har varit en helt okej dag i dag :) Slapp städa mitt rum kan jag ju börja med! ;) Och sen vädret i dag har ju varit heelt fantastiskt! Tog mig en timme och solade lite, sen stack jag och lillasyster ner till sjön och bada o fotaade lite! Myys :) Sen var de jag som fick laga maten i dag, och det blev falukorv och makaroner, helt okej :) Sen stack jag, pappa och Sanne ut med båten och fiskade, fick ingen fisk som vanligt, men Sanne o pappa fick varsin :) Fick oxå ro lite och tänka sig jag KAN! :D Duktigt värre alltså! ;) Här kommer lite bilder från dagen! :)
Började med att sola ;)
Sen blev det bad :)
Sen blev det att åka båt och fiska! :)
Båten ville då inte riktigt som Sanne ville...x)
Nu ska jag ta mig en dusch och fixa fram allt till i mon för dåå jävlar börjar vi med allvaret igen! :)
Ha det bra mina vänner trevlig kväll! Pussar!

Morgonpigg? Javisst!

Eller inte...börjar faktiskt undra hur jag ska orka upp i mon ärligt talat..har lite ångest faktiskt..sen vet jag inte vad jag ska ha på miig...bad, bad, bad..nåjaa det löser sig alltid!
Idag blev det mkt att göra när jag blev tvungen att städa mitt rum, för att vi ska ut och åka båt...tänk om jag inte vill åka båt? Nej då behöver jag inte städa! :D smart tänkt där alltså..;) Men jag antar att jag inte slipper undan ändå, så får ta tag i helvetet sen. Nu har jag precis ätit frukost och funderar på om jag skulle klä på mig lite?..Funderar på att göra det så jag kan ut och gå sen, efter att jagt städat mitt rum..-.-'
Hoppas ni får en kanon dag iaf! :)
Kramar

Mysig promeniix! :)

Har nu varit ute på en liten mysig promenix med syster, hästen fick oxå följa med! :) Uppskattades fasktiskt! Var skönt att få gå och bara släppa allt för en stund, bara få inte tänka på någonting! :) Tog även lite bilder oxå! :)
Fina? Klart! :D
Den här bilden hör dock inte till de andra..men tänkte slänga mig i
sängen och bara gotta mig hela kvällen tills jag somnar! :)
Godnatt folket! :)

Det är ändå rätt mysigt med hösten :)

Känner mer och mer hur hösten drar in..men vad är de o klaga på? Nu får jag ju snart äntligen ta fram mina varma ugs, min vintersjal och min varma jacka, tänk er känslan att få värma er i ngt när det är lite kyligt runt er? Kan inte blir mkt bättre :)
Kan oxå säga att jag ser fram emot att börja skolan igen :) Eftersom att jag börjar gymnasiet så är det faktiskt lite nervös och pirrigt...tänker på hur de ser ut första dan...eftersom att jag är i stan den veckan vi börjar, så kan jag inte ta sällskap av de som åker min buss som går/ska börja på katedral...får ta mig upp till skolan när de brukar komma dit så behöver jag kanske inte bli själv och irra omkring...x) det löser sig alltid :)
Har nu vilat i en timme eller snart 2 har varit väldigt skönt faktiskt, så får vi se hur länge jag kmr vara vaken i natt...skulle behöva lägga mig tidigt för att kunna komma upp till skolan på måndag ^^
Nu ska jag gå ut och gå en runda tänkte jag.
Hej så länge :)

Trött, tröttare, tröttast!

Puh! Heeelt slut efter släktkalaset i dag! Mkt att städa och stressa...och det skapar dålig stämning...alltid i samband med städning!...Blää! Sen var det mkt folk och prat och det tär faktiskt på energin! Så nu ska jag lägga mig och vila en timma och kolla på 112 poliser :)
Hörs senare mina vänner!

Back on track!

Ber om ursäkt för mitt dåliga bloggande, blev lite lat och orkar inte göra ngt inlägg, fanns inte så mycket att skriva om heller, förutom att jag red på Saga i går, och fick skavsår i röven :) Vet hur många som kommer misstolka detta!
Iaf sen på em anlände oxå kusinen hit :) Vi klippte lite gräs hon och jag, duuktigt! ;)
Sen i dag har vi varit på Dädesjö marknad! Liiten men väldigt mysig marknad! :) Både sandra och jag fyndade örhängen och lite godis :) Myys! Sen har vi inte gjort så mke mer..typ ätit och sen åkte hon hem :)
Så ikv blir det städning av huset...fira lillasyster i mon ju...aja bara att ta tag i de!..
Här är mitt inköp! :)
Ett kors och en ear-cuff :) Sjukt nöjd :)

When you think you do right, you do wrong..

Heelt seg dag! Legat i sängen nästan hela dagen...åt lite middag vid 1 med lillasyster :) Fick lite ångest över vad jag skulle hitta på i eftermiddag...tänkte först fixa i mitt rum...men soffjäveln står fortfarande kvar..kan inte bara ngn ta den?...vill inte ha den..-.-'  Så jag satte mig och kollade lite på film..och sen kom jag på att jag kanske skulle baka ngt?...visst, men vad ska jag baka?...tillbaka på ruta ett....vill ha ngt med choklad i..vad som helst men inte chokladkaka...less på de! Helst muffins..kanske skulle ta mig an de?..så får de bli så får ni se resultatet sen! :) ciaoo!

Chill innedag!

Usch vilken hemsk natt jag har haft...inte sovit såhär dåligt på länge!..Vaknade jättemånga ggr och kunde inte somna om..och det hände typ 4 gånger eller nåt? Sen gjorde de ju inte saken bättre att pappa väckte mig k l6 och trodde att jag skulle med in till stan...men insåg nu att jag kanske skulle gjort de?...För måste cykla upp till min buss som ligger en bit härifrån för jag skulle dansat i dag...men så blev det inte! Regnar för mkt! Får bli en innedag i dag! Tänkte fixa lite i mitt rum och se om jag kunde möblera om lite och städa i ordning...blir inte så lätt när min dumma soffa står i vägen...vill bara bli av med den...slänga den eller vad som helst. Meen jag får försöka stå ut med den! Har nu ätit lite frukost och ska leta upp mig en film! ;)
See you later! :)

Ny blogg! :)

Okeyy alla nu kmr det första inlägget i bloggen! Tjoho! :)
I går kväll kom bästaste Linah hiit och vi satt och snackade om allt och åt en massa godis! Myspys! Sen i dag så vaknade vi hyfsat tidigt och åt frukost, fixade oss och drog ner till stan! Hittade en skjorta som kostade 50 kr på Lindex, heelt okej! Skitsnygg ;) Sen hämtade vi min cykel oxå som jag hade glömt i går nere i stan...hur glömmer man sin cykel som man tog sig dit på? bra jobbat Linn! som tur så var den kvar! ;) Sen lämnade jag Lina vid bussen och jag stack hem. Till middag blev det pizza...kan va skönt att slippa laga mat i bland eller vad säger ni?..gott var det iaf. Och i kväll sticker jag och syster till pappa i en vecka, i like it, och nästa vecka är det öppet hus på idrottskliniken! Då ska det minsann tränas och dansas ;)
Nu blire packa packa! :)
Ciaoo!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0