Rubrik..? Nadaaa!

Hej kära vänner o läsare! Lite dålig uppdatering nu igen, men blir inte så mkt nu när skolan o de är i gång som jag har sagt innan..MEN i dag har det varit en kanon dag :)
Skolan har faktiskt varit helt okej i dag, anledningen till de är ju för att Emma & Jag inte kan låta bli att flumma på lektionerna och för att vår psykologilärare, nästan har mer sexualkunskap än psykologilektion...ja jävlar vad jag garvade på den lektionen...feeeting kul! :)
Efter skolan drog jag hem i sisådär 20 min och åt lite fika som stod framme när Stina, nelly och Casper var där, trevligt och gott! Muums! Sen Kom Veronica och hämtade upp mig för att åka till stallet, wii :D För i dag fick jag nämligen köra Gelden! Lite smått glad för de alltså! ;) Gick kanonbra, dock måsta han o jag lära känna varandra bättre, men han är såå fiin! Lille Geldisen :)
Och nu har jag precis varit nere och handlat godis...ni vill inte veta vad de kostade...lite väl mkt kan jag säga dock...Höhö..så nu ska jag o mamma äta tills vi nästan spyr...och sen ska jag sooova som tusan för att ladda inför i mon och på söndag! :)
Sötnos eller vaddå? ^^ ♥
Muuums till 1000 ;) ♥
ha det bra allhopa så hörs vi snart förhoppningsvis :)

Riktigt lyckad vecka hittils! :)

Hej alla vänner därute! Lite dålig uppdatering men har varit lite mycket nu i veckan! :)
I måndags började skolan igen, har ju missat en del kan jag ju säga sen jag har varit sjuk...:/ Men det tar vi igen! :) Efter skolan drog jag hemåt och packade min ridväska, för sen bar de av med Veronica Ingolf till hennes sööta hästar! :) Fick rida på Gelden, han är så myysig lille gubben! :')

I går så var de ju skola igen, inget speciellt med de, sen efter skolan så skulle jag med Marica o Janna ut till de nya stallet och lämna Saga o Jemma. Saga var ganska skeptiskt först...men när vi väl var ute och skulle rida i väg var hon sig själv igen lilla stumpan :) Sen kom Marica o Janna med Jemma och så fick de gåå ut de små stora liven :)

I dag, skola igen...Fick dock sluta tidigare för i dag skulle vi kolla på film och den varade till fyra, men eftersom att jag skulle i väg, så fick jag sluta som vanligt vid 13.20 :) Och nu sitter jag i sängen och har välkomnat hem lilla mamma som bara kan gå på en fot än så länge...Höhö..Lilla mamma♥ Och snart ska jag sticka o handla lite och sen sticka till hennings och invänta Veronica, eftersoma att jag ska med henne ut till hästisarna igen! :D Myspys!♥
Nu ska jag fixa lite saker här, men vi hörs, pussar! ♥

Jag som trodde att jag skulle bättra mig! (a)

Det blev inte mkt bättre med bloggandet som jag trodde...Förlåt mig! Men iaf har varit sjuk i en vecka nu men är äntligen helt frisk! I går var vi tvugna att stiga upp vid klockan 6 på morgonen...dock försov jag mig 20 minuter men de kvittar. Jo vi steg upp så tidigt för att vi skulle ut med båten på sjön och sedan äta frukost där, mysigt faktiskt :) Men gissa om det var kallt...1.8 grader ute och innan dess hade de varit minusgrader, brr...Men varma kläder på :) Vi åkte upp och nerför ån och sen bort till badplatsen och åt frukost, såå mysigt! Sen stack vi hemmåt! Blev en liten tur till tingsryd, var tvungen att köpa nya ridbyxor, eller ja med pappas plånbok o inte min hehe (a) blev ett par bruna och ett par beigea (stavn) ridstrumpor :) Sen hände inte så mkt mer på kvällen förutom att vi åt en jättegod kvällsmat med bakad potatis och karré till, muuums! Sen var jag så trött att jag kunde somna stående..så jag gick o la mig och stoppade i mig lite goodiis :D
I dag kommer lilla Sandra o ska rida en runda på Buster, så ska planera lite vad vi ska göra o så. Nu blir det lite frukost och sen ut till Buster o efter de sticker jag till tävelsås och rider med Marica på älskade saknade Sagaälsklingen! Inte träffat henne på jättelänge nu ju :(
Ha det så bra, pussar!

Bloggtorka!....:S

Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen! Råkade bli en liten bloggtorka där...men nu är jag i gång igen!
Veckan dårå....varit heelt okej fram tills onsdag, då jag gick runt med magkramp hela dagen var 5e minut i princip...jobbigt jobbigt men jag lyckades står ut! Endure the pain u know! :) Hade magkramp i dag med men bara halva dan, det var ju snällt..:) Sen slutade vi tidigt i dag, mycket skönt :) så har fikat lite med mormor och hennes kompis och åkt bil hela em..x) Sen kollade jag på en jättefin dokumentär om ett lejon som bodde i london med 2 killar och som sen var tvungen att flytta till kenya och efter ett år hälsade de på lejonet som då hette kristian...x) och han kände igen dom och sprang fram och kastade sig över dom och kramade dom på ett sätt som bara lejon kan! så hiimla fin...började gråta när jag såg den...ni måste kolla på den...:') HÄR har ni länken! :)
Har nu ätit och typ inte gjort ngt...ska skriva klart min svenska grej o mig själv och sen ska jag duscha och sen soova! Längtar efter att få sova och vakna pigg i mmon när det är FREEEDAG! :D
Ha det bra vänner puss puss!

RSS 2.0