1 dag kvar i frihet..

Hej alla vänner!
Känner verkligen att denna söndagen måste jag ta vara på..skola i mon..men det känns ändå inte så hemskt, för måste börja gå tillbaka till mina rutiner..blir ju lite slarvigt när man är ledig :) Har iaf haft ett fantastiskt lov denna veckan med många kul saker osv! :)

Gårdagen kommer här!
Steg upp hyfsat tidigt i dag och stack upp till grand samarkand med mamma! Fyndade en riktigt snygg pälsväst som jag typ sitter fast i just nu...vill verkligen inte ta av den, och för er som undrar, nej det är inte äkta päls!..Och sen på em så var jag så trött o satt o somnade i soffan och så ringde kusinen, just de hon skulle ju komma o här sitter jag o sover...men de var ju tur att hon väckte mig! Så vi målade naglarna och lite så, sen åt vi tacooos! mummaa! Sen blev vi så trötta att vi gick o la oss...x) Dock sov jag ganska dåligt och vi båda hade svårt o somna även om vi var trötta...men somnade tillslut..

Dagen i dag då! Vaknade tidigt och åt en mysig frukost framför en Astrid Lindgren film, tycker dom är så himla mysiga! :) Sen stack vi ner på stan en runda och kollade lite, Sandra hittade ett diadem för 10 kr till sig, sötnöt! :) Tror inte jag fyndade ngt där.. eller jo ett grönt nagellack och ett peace hallsband! ;) Men sen när Sandra hade åkt, så stack vi upp till Grand samarkand, igen! Haha kan inte låta blii! Där hittade jag lite småsaker, sprickande nagellack och en halsring :)
Nu ska jag fixa maten innan mamma o Sanne kommer hem! Ochs en ska jag ta tag lite i skolarbetena :)
Här får ni en bild på fynden!
1. Krackelerande nagellack från H&M
2. Nagellack från Lindex
3. Halsring från glitter
4. Halsband från Lindex
5. Pälsväst från H&M

Ha de så bra nu vänner så hörs vi :)
Pussar!

Sun is up, almost..

Hej godingar!
Kom precis hem nu efter att har varit med om en del kul och lite annorlunda saker i em...stack t teleborg för att sola med lilla Lina, var helmysigt! Längesen jag solade nu...men skönt vare och fick lite färg :) Sen stack vi t willys för Lina skulle köpa lite hårfärg :) Så köpte vi varsinn energidryck som kolsyran tog slut i direkt nästan..värdelöst! Och sen väntade vi på bussen o snackade massa skit! Har mkt att ta igen! :) Och väl på bussen så stannade busschauffören vid en busshållplats för att kolla på alla däcken? fattade inte men visst, lyssnade på musik och sket i de..sen en bit efter willys gasade han på och däcken där bak small som fan?...:o alla blev jätterädda och vi fick hoppa av bussen, skitkallt ute och ingen buss som gick just då...fick skjuts sen som tur va! Sen nu sitter jag här hemma och bara slappar!

I morgon blir det dans igen! :D Och sen hästisarna, vilket jag nog nämnde! :)
Hörs o ses! Pussar

Up and go :)

Godmorgon folket!
Vaken men seg som tusan! Kvällen i går blev helt awesome! Först blev det ju dans med Khris, hel gaaalet kul, älskar att dansa, nu vet ni de! ;) (Nej det är inte pardans, han leder en hel grupp) Och sen blev det att fixa mig och äta lite innan jag skulle möta upp Lina nere i centrum, för att sen traska vidare mot hemmakväll och köpa lite gotte! Och sen...BIO! Paranormal activity! :D Fick lite skadegläje för dom som inte var tillräckligt gamla för att komma in...de var ju leg-koll...kunde inte låta bli att små-le lite grann då! x) Men iaf, den var sjuuukt läskig, men lite humorrik oxå..kunde ju inte låta bli o skratta lite då o då, men kan nog säga att jag skrek mest av alla..folk kollade lite konstigt när det bara var jag som skrek i hela salongen...''Lina, var det bara jag som skrek?'' ''Jaa de var de!'' Hähä, men jaja, är det skräckfilm så är det! :D..

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra..sen blir det kanske att följa med Marica o Sanne till Tävelsås och stängsla lite, sen får vi se vad dagen har att erbjuda :) I morgon blir det iaf dans och sen på em ska jag med Veronica ut till stallet och de söta små hästarna! :)

Ha det bra allihopa så hörs vi sen!
Pussar!

who do you think u are? Running round leaving scars...

Godmorgon vänner!
Precis vaknat och ätit lite frukost, dock inget nyttigt i dag men orkade inte...nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men syster ska nog färga håret på mig och vi färgar tillbaka till den hårfärgen jag hade innan, nu har jag orange-brunt för att jag blekt de, men inser att mitt hår kommer gå sönder om jag bleker det mer..så det sket vi i! Sen ska jag ut och hämta biljetter till paranormal activity 3 som jag, Lina Wetterling och sanne ska gå på :) MYS! Eller ja vet inte om skräck är så mys men kul ska de bli! :) Har inte så mkt mer o skriva om tror jag?...Eller jo i går var jag ute hos hästisarna med Veronica, mkt mysigt! Smörjde selar, veronica tvättade av sin sulkysar och bara va i staller o mös! :) O Geldem fock sin present som jag köte i ullared, bild kommer, så jävla söt blev han, dock ville han inte stå stilla när jag tog kort...;)
*Vem tror du att du är? Trodde aldrig att jag skulle säga detta men du har sårat mig så jävla mkt nu och gjort mig så ledsen att jag orkar inte bry mig om dig längre..har jag gjort dig ngt så säg de ist för att göra mig ledsen och få mig o må som skit! Du är verkligen inte den jag trodde att du var, det har jag märkt och kännt på nu, nu tar jag inte mer skit.*
sötnosen :)

RSS 2.0