Trött på folk nu..

Hej alla fina!
Sitter här nu med mitt samhällsplugg..prov i mon och kan ju sådär lagom mkt att man vet att detta kmr skita sig..så plugga natten ut blir det!
Är så trött på att hela tiden bli dissad..jag ställer nästan alltid upp för folk, men det är sällan man får ngt tillbaka...är så trött på det nu....så ska sluta ställa upp numera...så får ni själva känna hur det känns. Känns inte allt för skönt..Men de lär ni ju märka..
Plugga vidare? japp!
Ha det bra...det ska jag åtminstone försöka..Pussar!

Haha..snacka om dålig uppdatering?..

Riktigt sitter här och undrar när jag senast bloggade..Fick ngt ryck nu och kände att kanske jag skulle börja blogga igen?..Så nu får vi se hur länge detta håller mina vänner!..
Skola i dag som vanligt och idrotten ska alltid sjklart vara så hiimla tråkig..särskilt när han säger att vi ska spela innebandy..så Emma och jag stack till spegelsalen och dansade stenhårt istället, visade sig att vi var 10 ggr varmare och svettigare än de som spelade innebandy..respekt..;) Och i dag slutade  jag lite tidigare för att jag skulle till tandläkaren och laga min framtand som gick sönder för ett tag sen..inget som syns jätteväl men eftersom att jag är så himla fjantig som tycker att det förstör hela mitt leende så valde jag att laga det..och sen är det ju inte så långt kvar innan man måste betala för att gå till tandläkaren..värdelöst! Så lika bra att göra ngt åt det nu innan det kanske blir värre.. Iaf det gick bra och de gjorde ett mkt bra jobb! Nöjd! :) Funderade nyss på om jag skulle sticka och träna, men bestämde att jag stannar nog kvar i soffan.. ;)Har ju faktiskt dansat i en timme i dag så det får räcka! Ska försöka ge mig på psykologin som vi har prov i på fredag! vill ju åtminstone ha minst D i betyg..och inte E...så plugga plugga, men ska ta mig en powernap först!
Ska även försöka byta header ngn dag när jag hinner och piffa upp bloggen lite allmänt oxå! :)
Ha det bra mina vänner!
PussÅkram!

RSS 2.0